• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/enginkirec/
  • https://twitter.com/enginkirec

                                                                                       Aile ve Çift Danışmanı,Eğitim,Bireysel Gelişim
Değişim
Değişim kaçınılmazdır. Birey için değişim ölüm denen kesin ve toptan değişimle son bulur. Hayat için ise değişim, sonsuza dek süren bir döngüdür.Gelişim seçime tabidir. Gelişmeyi seçebiliriz. Gelişimi, zaten engellenemez olan değişimi yöneterek başarırız.Gelişme seçeneklerimizin çoğalması demektir. Gelişme var oluşun işleyişini daha derin düzeyde fark etmek demektir.
Yaşam
Yaşam tesadüflerle oluşmaz, her yaşadığımız şeyin bir oluşum şekli ve akışı vardır. Yaşam'da başarı da başarısızlık ta tesadüfi olmaz. Mutlu olmak, sağlıklı olmak bir strateji ve sürekli gelişim ve değişim gerektirir.
Bireysel Gelişim
Yaşadığınız sorunları bastırmak, kaçmak veya hastalanmak yerine, birlikte konuşup paylaşmak, duygu ve düşüncelerinizi ışığa çıkarmak, acılarınızı dönüştürebilmeniz için onlarla yüzleşebilme gücünüzü ve cesaretinizi kazanmanızda karanlığın içindeki ışığı keşfetme yolculuğuna çıkmaya ne dersiniz? İletişim Bilgilerinizi bize bırakın sizi arayalım.
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim
Facebook-Twitter
HİPNOZ SEANSLARI

Anasayfa

 Kendini tanımak,kendi ile ilgili her şeyi(kişilik,tutumlar vb.)öğrenmek  Karşıdaki kişi/kişileri olduğu gibi (kişilik ve kişisel özellikleri vb.)kabul etmek  Giyinişine ve görünüşüne özen göstermek  İnsanları isimleri ile hitap etmek  Düşüncelerini açık ve anlaşılır bir dil ile ifade etmek  Kişiler arasındaki mesafeyi ilişkinin düzeyine göre kurmak  Göz temasını kullanmak  Mimikleri ve jestleri doğru kullanmak  Bedeni iletişim kurulan kişiye yöneltmek  İnsanları övmek ve takdir etmek
1.Farkındalık:Bir şey yaparken ne yaptığımızın farkında olmak,her türlü bilgiye ve geribildirime açık olmak,sadece dış dünyayı değil iç dünyamızı da anlamaya çalışmak. 2.Kendini olduğu gibi kabul etmek: Kendimize,deneyimlerimize dair olumlu yargılarımızın olması ve bütün düşüncelerimizin,davranışlarımızın,duygularımızın sorumluluğunu inkar etmeden üstlenebilmek. Hoşumuza gitmeyen,sevmediğimiz yönlerimizle yüzleşebilmek ve gerçek bir farkındalık geliştirmek. 3.Bireysel sorumluluklardan kaçmamak:Seçimlerimizden,davranışlarımızdan, hedeflerimizden,diğerleriyle ilişkilrimizden ve yaşam tarzımızdan sorumlu olmak.Sorunlar karşısında suçluyu aramaktansa ne yapabileceğimize odaklanmak.
Kültür,algılara şekil veren en önemli öğrenme unsurudur..Kültür,kişilerin algıladıklarını nasıl organize etmeleri ve nasıl yarumlamalarıgerektiğini belirler.Örneğin,Somali'de yaşayanlar için duvar saati ya da kol saatinin bir önemi yoktur.Amerika'da kişilerle konuşurken oldukça sık göz teması kurmak oldukça önemli iken,Japonlar ise göz temasında bulunmayı ve dikkatli bir biçimde göze bakmayı rahatsız edici bulmakta,bunu kişilerin mahrem alanına girilmesi olarak algılanmaktadır.
Farkındalık, içinde bulunduğumuz hayatın ve anın bilincinde olmak halidir. Yaşadığımız olayların olduğu anda takılıp kalmak değil, öncesiyle sonrasıyla oluş biçimi ve sebepleriyle arkasındaki faili görebilmek durumudur. Algılarımız, duygularımız ve düşüncelerimizle, kendimize yarattığımız olgunun, davranışlarımıza yansıyan ve gerçeğimiz sandığımız tutumları değiştirebilme olgunluğudur. Farkındalık, rotasız bir gemi gibi hayatın içinde sürüklenen insanın, kendi olma gerçeğine yelken açtığı bir süreçtir.
 3  ...

        

Saat
Hava Durumu
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam41
Toplam Ziyaret154677
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
BİREYSEL SEANSLAR